tirsdag 5. januar 2010

Jambo rafiki!

Til alle som bryr seg er vi nå trygge i Dar es Salaam. Vi bor på Lamada. Kjempe fine leiligheter med ordentlig do og dusj og badekar og kjøleskap og en kniv og alt. Det setter vi pris på!

Vi ble hentet på flyplassen av Leah (kontaktpersonen på skolen), Issa (en student som tidligere har vært i Norge) og vennene hans. De har vært helt fantastiske og brukte hele søndagen til å vise oss rundt. Hadde ikke funnet frem uten dem. På søndag hadde vi vårt første møte med Dalla Dalla, de lokale bussene. Der er det plass til alle (bokstavlig talt) og trafikkregler er det lite av i dette landet (ikke tenk på det mammaer).

Alle våre måltider til nå har bestått av wali na kuku (ris og kylling), eller chips og kylling. Guro fikk i dag æren av å spise hodet.
I dag (mandag) har vi vært på Institute of social work der vi skal være denne uken. Her fikk vi møte rektoren, fikk omvisning, møte noen andre studenter og tisse i hull i bakken. Helt Topp!

Noen stikkord er mygg, varme, trangt, svette, ananas, vann, hvite smil, bønnerop, musikk, solkrem, rød nakke, hvit hud, regn, ferskpresset fruktjuice!!
Nå skal vi kose oss med øl og mangojuice!!

Kwaheri!

2 kommentarer:

 1. Likte ikkje alle dei stikkordå... Håpa ikkje dei gjelde på zanzibar o!

  SvarSlett
 2. hei marie!
  har lest om den spennande turen til toppen av kilimajaro.me er imponert!!
  her heime koser me oss med vinter og snø.brøytekantane er som på hardangervidda midtvinters.me gleder oss til du kjem heim.
  ta godt vare på deg sjølv
  helsing synne ,ane ,onkel helge og tante helga

  SvarSlett