søndag 10. januar 2010

Hei alle sammen!

Nå er vi kommet til Moshi. Byen virker som en hyggelig og trygg by, i motsetning til Dar es Salaam. I går var vi ute og spiste middag. På restauranten var det flertall av hvite, så det er tydelig at dette er en by med mye turisme, mest sannsynlig på grunn av safari og Kilimanjaro.
Bussturen til Moshi var lang! Men vi fikk se mye av det frodige tanzanianske landskapet med tanzanianske musikkvideoer i bakgrunn. Vi hadde blitt fortalt at vi fikk se giraffer og sebraer og kanskje elefanter, men det gjorde vi ikke. Turen varte i 9 timer, med kun et dostopp! Det var veldig uheldig for Stine som måtte på do fra vi satt oss på bussen.
Huset vi skal bo i er stort og sjarmerende, samt et tilvenningsobjekt for samtlige av oss. Kristine hater betonggulvet, og Marie er ekstremt lite begeistret for edderkoppene i taket. Guro og Stine derimot prøver å gjøre det så hjemmekoselig som mulig med bøker og bilder! Søndags morgen disket Kristine opp med havregrynsgrøt med mango og kanel. Guro fikk restene, mens Stine lå og sov. I morgen kommer hushjelpen vår for å vaske klærne våre, det trengs. Hun skal hjelpe oss med klær og husvask to ganger i uken. Hurra!
Nå skal vi rusle oss en tur til byen for å prøve å gjøre oss litt kjent. Håper de har det vi trenger i butikkene. I morgen starter praksis og det gleder vi oss masse tilJ
Ha det så bra så lenge, me preikast!

1 kommentar:

  1. Ann Helen Solberg14. januar 2010 kl. 20:41

    Hei på deg!
    Det var koselig å lese bloggen, og hyggelig å høre at dere har det bra. Har besøk av tante Bente og Sara nå. Skal på klubb i kveld og det er enda kaldt ute her. Ha en fin kveld :) Skal hilse fra tante Bente og Sara.
    Klem fra tante Ann Helen

    SvarSlett