tirsdag 26. januar 2010

Hei igjen alle samme!

En liten oppdatering frå helgens begivenheter. På fredag tok vi turen til Kindoroko hotell. Der spiste vi på taket, med utsikt over hele byen. Veldig fint, og faktisk overraskende god mat etter en times ventetid. Ventetiden har vi måttet bli vant med her i Afrika. Først skal de fange kuen, så skal den slaktes og så skal den tilberedes. På taket var vi vitner til flott solnedgang og Kilimanjaro som gjemte seg bak skyene.
Lørdag reiste vi til Arusha sammen med Henrik og Truls (fysiostudentene) for å gå i den berømte Snakeparken. Da vi skulle reiste dit, ble vi først fortalt at det ikke var lov å sitte 6 passasjerer i en vanlig taxi. Derfor ble vi lovet en minibuss fra hotellet vi spiste på. Da vi var klar til å reise stod en liten personbil og ventet på oss. Vi trykte oss inni og suste av gårde til parken. I parken var det blant annet ekle slanger, krokodiller, skilpadder og fugler. Alle fikk holde en slange, selv de som egentlig ikke turde. Kristine hadde heldigvis holdt en slange før så hun mente det holdt. Men tross det, da hun bestemte seg for å holden likevel ble hun skikkelig venninne med slangen, og ville ikke gi den fra seg igjen. Så var det dags for å ri på kamel. Det var skikkelig skummelt og gøy! Det var i følge Stine enda verre enn å holde slangen. Guro mener hun holdt på å dø. Men det verste var nok nedstigningen. Alle er nå glade for at det er gjort, og at vi nå slipper å høre mer mas fra Marie om kamelene.
På kjøreturen tilbake til sentrum kjørte vi tilfeldigvis forbi en politibetjent. To personer for mye i bilen var anklagen vi fikk. Sjåføren sa bare at bilen vår var ødelagt, og at han kjørte oss hjem. Da var alt greitJ
På bussturen ble vi lurt trill rundt for fire kroner. Vi visste vi skulle betale 2000 tsh, men måtte betale 3000. Vi spurte hvorfor vi måtte betale mer, og fikk til svar at dette var en ekspressbuss. To minutter etter avreise stoppet bussen for å slippe av og på nye passasjerer. På den to timers lange ekspressbussen var det til og med lagt inn tissepause. Ekspress schmekspress, sa vi da og lo godt for oss selv.
Søndag tok vi turen til swimming poolet på Keys hotell sammen med sønnen til vaskehjelpen, Calvin. Det var alle tiders. Stine fant den lille solflekken som var bak treerne, og insisterte på å ligge der i fire timer for å bli like brun som oss. Det fikk hun svi for, bokstavelig talt. Hun ser for tiden ut som en rødsprengt hummer, og vi andre vi later som om vi ikke kjenner henne. Vi avsluttet helgen med et fantastisk deilig måltid på Indoitaliano. Og alle var enig om at det hadde vært en fin helg.
P.S. Vi setter pris på kommentarer. Så må dere ha tålmodighet med oss med tanke på bilder. Internett er utrolig treigt! Ha det så bra i Noreg!

3 kommentarer:

 1. Synd det Stine :P bedre lykke neste gang :D dere må kose ddere videre ;)
  Hilsen Ingrid i fyllingen :D

  SvarSlett
 2. Hei Marie & co
  kjempekjekt å høyra korleis de har det, og alt det spennande de opplever.
  Helsing tante Audhild

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Høres ut som dere har det kjempe spennende og opplever mye gøy:)
  Skal fortsatte å holde meg oppdatert her.
  Klem fra Ida Helen:)

  SvarSlett