mandag 22. mars 2010

Hei folkens!

Vi er naa inne i vaar siste uke paa Mkombozi og forbereder oss paa aa ta farvel. Forrige uke var vi paa en liten safaritur sammen med de yngste guttene fra Mkombozi. Det var veldig kjekt, baade guttene og vi koste oss masse. Saa ikke saa mange dyr, men vi fikk lunsj og karameller saa det hjalp paa. Vi avsluttet turen med en tur innom en slangepark, det ble en stor suksess.

I helgen tok vi turen til et fossefall i naeromraadet sammen med noen andre afrikanere. De synes fossen var flott, vi har sett finere i Norge. Ellers har helgen gaatt med til mzunguaktiviteter sammen med mange andre norske og svenske studenter. Lordagkveld var det rastakonsert paa en uteplass. Det var kjekt - skikkelig stemning.

Til torsdag reiser vi til Zanzibar. Saa naa er det prosjekt bli brun next. Gleder oss til aa mote de andre studentene naar vi samles der. Vi blir noen dager paa stranden i nord og reiser videre til Stone town to dager for hjemreise. Vi er hjemme lordag 3.april! Gleder oss veldig til aa se alle sammen igjen:) Takk og farvel fra Kristine og Marie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar